Svenska Casinon » Slots recensioner » Ny slot: JOKER STRIKE (QUICKSPIN)
Ändrad: 2023-03-20 09:19

Ny slot: JOKER STRIKE (QUICKSPIN)

article image

Symboler

Slotten Joker Strike har, som kanske hörs på namnet, ett joker-tema och påminner som sagt mycket om Second Strike med, i princip, samma inställningar för Re-Spins och liknande symboler och funktioner. 

Premiumsymbolerna består av en joker, en gyllene stjärna, en klocka samt den klassiska 7:an. Jokern betalar mest av dem alla. De lågväressymbolerna utgörs av ”färgerna” ruter, spader, hjärter och klöver. Joker Strike har en wildsymbol som hjälper dig att bygga vinstkombinationer såväl som att den hjälper dig att utlösa Re-Spins funktionen. För att lyckas få en re-spin behöver du bara vinna en vinst. Då får du en re-spin och om du lyckas slå in symbolen i ytterfältet får du extra symboler som ökar chanserna för större vinster.

Joker Strike Hi-Roller Feature

Något som är helt nytt för Quickspin men som vi har sett från andra slot leverantörer tidigare är High Roller Feature eller Big Bet Feature som det också kan kallas. Här kan du välja att köpa fem spins där du blir garanterad wildsymboler och så vidare. Hur mycket det kostar är proportionellt mot din insatsstorlek och det finns tre val att välja bland:

* 5 spins + garanterad wild: En extra wildsymbol rör sig medurs runt hjulen

* 5 spins + garanterad wild + Wild Strike: Wilds på ytterhjulet som tilldelar wilds i Joker Strike featuren

* 5 spins + garanterad Wild + Wild Strike + dubbel chans: En extra markering på ytterhjulet som dubblerar chansen att få Joker Strike featuren

article image

Sammanfattning

Joker Strike är i grund och botten en ny och uppgraderad version av Second Strike fast med lite ny grafik och ett fräscht joker-tema. Vi berikas också med en helt ny funktion i slotten som inte existerade i det föregångaren. Den funktionen heter Hi-Roller, eller Big Bets, och är något vi har sett hos andra slot leverantörer som WMS och Big Time Gaming. Det är alltid roligt att se nya och innovativa funktioner och dessa Big Bets är mycket spännande och roliga att spela. Joker Strike i sig är väldigt enkel men ser alltjämt bra ut. Vi ser definitivt fram emot att prova det när det är helt släppt. Vi vet fortfarande inte den officiella RTP:n, eller utgivningsdatumet, men vi återkommer så snart vi vet.

kristian larsson
Skriven av: Kristian Larsson

Recensent och tips- och tricks-ansvarig, lunchhämtare och site-koordinator.

Läs mer om: Kristian Larsson

Relaterade artiklar
Gods vs Gigablox
Gods vs Gigablox slot För dig som gillar helt galna teman med utflippade koncept är Gods vs Gigablox från Hot...
Läs mer
Neon Villains slot
Neon Villains slot Neon Villains är en slot från Yggdrasil som ger dig strobes, discolampor och spänning kaskadvinster på en...
Läs mer
Count Jokula
Count Jokula Count Jokula från Play’n GO är en visuellt tilltalande slot som lyckas vara modern och retro på samma...
Läs mer