Svenska Casinon » Slots recensioner » Veckans Bästa slot Sakura Fortune
Ändrad: 2023-03-20 09:10

Sakura Fortune slot

”Huwhy do you need Hatori Hanzo sword?”, ”Jo, jag måste genomföra harakiri om Sakura Fortune INTE är Quickspins bästa slot någonsin!”

Ja, nu har ju inte Sakura Fortune något med ”Kill Bill”-serien att göra, men jag tänker ändå genomföra harakiri om Sakura Fortune inte är Quickspins bästa slot. (Googla inte harakiri).

Nej, man ska inte skämta om sådant, men det gjorde vi ändå! Sue us! Även om jag INTE skämtade så skulle det vara lungt i och med att Sakura Fortune är Veckans Bästa slot! Och om slotten samtidigt kommer från Quickspin måste det vara Quickspins bästa slot någonsin!

Hängde ni inte med där? Tro mig, logiken finns där… någonstans.

Nåväl, Sakura Fortune är en slot med fem hjul, fyra rader och 40 paylines. Min- och maxbet man kan lägga går mellan 0,2 till 200, beroende på vilken valuta man spelar med. Som du kanske förstod av min inledande kvasidepressiva harang om harahiri och 10000-gånger-vikta katanasvärd i smutsigt tamahagane-stål, är Sakura Fortune en slot med östasiatiskt tema. (Namnet Sakura kan ha bidragit också.)

Bakgrunden i huvudspelet är en rogivnade miljö med diverse körsbärsträd och andra växtligheter, och i själva huvudspelet är prinsessan Sakura huvudkaraktären.

Givetvis är samtliga symboler i spelet välanpassade till huvudtemat. Högvärdessymbolerna består av kjesaren, kjesarinnan, prinsen och två traditionella japanska drakar. Alltså inte två gamla riskkapitalister, utan två sagodjur. Klassiska gamla japanska mynt representerar lågvärdessymbolerna.

Scattersymbolen är en solfjäder och wildsymbolerna är Sakura själv och kan ta upp ett helt hjul! Wilden kan fungera som ett substitut för alla andra symboler, inklusive scattersymbolen. Samtliga symboler förutom scattersymbolen kan dyka upp samlade på hjulen.

article image

Mystery Nudge feature

Mystery nudge featuren kan aktiveras när som helst under huvudspelet när en wild landar strax utanför spelfältet. Det hjulet som wilden landat på kommer då, om du har tur, få en mystery nudge och rättas till så att hela wilden syns på hjulet och i spelfältet. Den kan också aktiveras under free spins.

Sakura Fortune re-spin

Om du får två wilds eller flera, i huvudspelet, triggas the fortune re-spin. Spelaren får då två eller flera free spins beroende på antalet wilds som triggade featuren. Under dessa re-spins låses wildsen på sina platser vilket ökar dina potentiella vinstchanser.

Free Spins

Genom att få tre scattersymboler från väster till höger, med början på hjul nummer ett, aktiverar du slottens free spins. Wildsymbolen fungerar också som en scatter så dessa kan kombineras till samma effekt och därmed resultera i free spins. Antalet free spins du belönas med är fem, men du kan belönas med fler beroende på symbolkombinationen. 

I free spins mode är mystery nudge alltid aktiv vilket alltså betyder att en wild som landar i spelfältet kommer ALLTID visa helfigur på hjulet.

Det finns en uppsjö av sätt att få extra free spins i denna slot, vi gillar detta!

article image

Sammanfattning

Östasiatiskt inspirerade casionspel växer på oss och det forna Japan tilltalar oss alltmer, (utan att vi blir kompletta weeaboos,). 

Slotten har en extremt hög volatilitet med en RTP på 96,56%. Maxvinsten på en spin är 1087x(din insats) och den visuella spelupplevelsen är tillräckligt tillfredsställande.

Det är som sagt den höga volatiliteten som gör att Sakura Fortune blir veckans bästa slot! 

kristian larsson
Skriven av: Kristian Larsson

Recensent och tips- och tricks-ansvarig, lunchhämtare och site-koordinator.

Läs mer om: Kristian Larsson

Relaterade artiklar
Gods vs Gigablox
Gods vs Gigablox slot För dig som gillar helt galna teman med utflippade koncept är Gods vs Gigablox från Hot...
Läs mer
Neon Villains slot
Neon Villains slot Neon Villains är en slot från Yggdrasil som ger dig strobes, discolampor och spänning kaskadvinster på en...
Läs mer
Count Jokula
Count Jokula Count Jokula från Play’n GO är en visuellt tilltalande slot som lyckas vara modern och retro på samma...
Läs mer